Omgivning – god mat och vita stränder

Är du här den varmare perioden av året tillbringar du mesta tiden på beachen. Från huset tar det cirka 10 minuter att promenera till den två mil långa stranden med den bländvita, potatismjölsmjuka sanden.

I närområdet finns många mysiga restauranger varav många serverar havets läckerheter. Det finns såväl vattenskoter som båtar att hyra på nära avstånd. Vill man ut och fiska finns det fisketurer, både privata och med andra.

En av världens största samlingar av Salvador Dali finns i Dali-museet i St. Petersburg och i naturområdet Sawgrass, cirka 20 minuters bilresa från huset, kan du se Florida som det ursprungligen var med alligatorer, sköldpaddor, tvättbjörnar etc.

I St. Petersburg ligger arenan Tropicana Fields där det spelas Baseball och vill du se NHL-hockey åker du till Tampa där Tampa Bay Lightning spelar. Vill du idrotta själv finns det fullt med fina golfbanor.

Med en dagstripp når du såväl Everglades som Orlando och Kennedy Space Center.

När du bokar får du en lista med tips på saker att göra från oss och i huset finns också en tipsbok med förslag från tidigare gäster.

Från bryggan vid huset kan man se både manater och delfiner.

2 mil strand

Mysiga restauranger

God mat

Hyr vattenskoter

Hyr båt

Dali museet

Djurliv

Golf

Strandpromenader i skymningen

Shopping

Paddla kajak

Sawgrass

Sällskap vid bryggan